Inred med belysning

Vi gillar för det mesta att inreda våra hem och vad vi inte får glömma bort är belysningen, den är minst lika viktig som soffan eller andra saker som vi fyller våra rum med.

Med hjälp av belysning så kan vi skapa olika stämningar i rummet och lyfta fram speciella inredningsdetaljer. Samtidigt så får det inte bli för mycket belysning likaväl som det inte får bli för lite. Lagom är bäst även här.

Ett par ljuspunkter behövs i ett rum som man med fördel kan rikta om man så önskar. Gärna med en dimningsfunktion som gör att man kan skapa en mysig stämning på höstkvällarna då mörkret är mest påtagligt.

Hämta gärna inspiration från nätet och kolla upp hur andra har gjort med sin belysning. Det gör inget att härma andra för att få till det hemma som man vill ha det. Det är ju ditt hem och det är du som bestämmer hur du vill ha det.

Är du riktigt duktig på att inreda kanske det är du som visar upp ditt hem via en blogg eller liknande. Då får andra hämta inspiration från dina indéer hur ett hem ska belysas och inredas.