Ny TV hem - välj en smart-tv

Har din gamla tv gått sönder eller känner du bara att du behöver en ny tv till hemmet? Det finns en hel del olika typer av tv att välja mellan.

Investera i en Smart TV

Smart-tv är det som de flesta väljer att investera i just nu. Med alla olika funktioner som gör upplevelsen så mycket bättre. När det kommer till storlek så finns det även där många att välja mellan. Letar du efter en att ha i vardagsrummet bör du satsa på en större tv. Är du ute efter en tv till sovrummet så kan en mindre vara ett bättre alternativ.

Fördelarna med en smart-tv

Det finns många fördelar med smart-tv, men den främsta är att de kommer med förinstallerade appar. Du kan även ladda ner egna appar vilket gör att du enkelt kan till exempel titta på Netflix direkt genom din tv. En smart-tv går även att använda som datorskärm.

Handla din smart-tv online

På CDON kan du handla din tv online. Välj storlek eller modell som passar efter dina behov. Att handla online är smidigt då du inte behöver trängas i butiker. Det står tydligt i beskrivningen vad som följer med och du kan få din tv levererad ända fram till dörren.