Rent och snyggt där hemma

Något som vi gärna ser till att göra är att vi har det rent och snyggt därhemma, håller man på att renovera så blir det en hel del att städa upp efter allt som dras fram och skräp som blir vid en renovering.

Efter avslutad renovering så kanske det är värt att anlita någon som sköter om slutstädningen med en byggstädning. Det kan vara skönt att slippa detta efter allt arbete man lagt ner på renoveringen. Många gånger så vill man börja möblera upp så fort som det bara går efter en renovering.

När man precis renoverat och fått de exakt som man vill ha det hemma och sett fördelarna med att anlita byggstäd så kanske man önskar att få städhjälp mer regelbundet. Kontakta Assista som är ett företag i branschen. En gång i veckan, varannan vecka det bestämmer ni hur ofta ni vill få städat.

Med Rut-avdrag så känns det inte så mycket i plånboken att anlita hemstäd idag, detta nyttjas av fler och fler. Du väljer hur tätt de ska komma hem till dig och städa, ni gör ett avtal mellan varandra och det är viktigt för båda parter med att sekretess följs på absolut bästa sätt.

Det ska vara smidigt och enkelt att kunna frånsäga sig städning under semesterperioder då kanske ingen vistas i huset eller lägenheten under längre perioder. Det går alltid att beställa en provstädning för att se om det är en tjänst som ni kan tänka er.