Se till att fixa höstmyset

När de ljusa sommarnätterna nu blir kortare och allt färre är det dags att börja förbereda sig och sitt hem för det som komma skall. Hösten innebär ofta regn och rusk och det kan därför kännas lite tråkigt och jobbigt när denna årstid nu sakta kommer närmare.

Det är då viktigt att du tänker positivt och jobbar för att det ska bli mysigare i till exempel ditt hem. Men vad kan man använda sig av för att det ska bli mysigare och hemtrevligare hemma? Det ska vi titta närmare på idag.

Viktigast tycker vi det är att man jobbar med olika former av ljuskällor hemma. Oavsett om det är lampor eller levande ljust så bidrar det till att skapa en hemtrevlig stämning och du kommer förhoppningsvis trivas bättre hemma.

När du gjort detta har du kommit en bra bit på vägen. Men du är ännu inte riktigt i mål för att få den där mysstämning du eftersträvar. Nästa steg är att jobba med textilier i olika former. Mattor, gardiner och kuddar är perfekta att ha i sitt hem för att höja den ombonade känslan.

Du har ju troligtvis redan gardiner, mattor med mera men det kan vara kul att byta nu när hösten närmar sig. Lite mörkare färger passar perfekt för att få till den känslan.

Slutligen kan det vara läge att införskaffa lite nya växter. Du får då ett mer inbjudande hem då blommor men också tidigare nämnda textilier gör att hemmet inte känns lika kallt utan varmare och mysigare. Lycka till!